Michael Andreas i la GIOrquestra presenten demà El petit Mozart

Comparteix-ho amb els teus amics:

Michael Andreas i la Giorquestra actuaran al Teatre Principal el proper dijous 1 de maig, a les vuit del vespre. Michael Andreas només té 12 anys i ja és un virtuós del piano. Als quatre anys va començar a estudiar música a l’Escola Luthier d’Arts Musicals i als sis es va iniciar en el piano.

20140422.El Petit Mozart

Ha participat en festivals i ha tocat al costat d’orquestres destacades dins i fora del nostre país. El 2010 va debutar com a solista amb orquestra amb el Concert per piano en re major de Hyden, amb l’Orquestra Gnessin Virtuosi de Moscú.

Als 8 anys va guanyar el seu primer premi, al qual han seguit nombrosos reconeixements. Un dels que l’ha fet més conegut ha estat el primer premi del concurs Tu sí que vales de Telecinco.

Sota la direcció de Marcel Sabaté, Michael Andreas i la Giorquestra interpretaran un programa amb quatre peces de Mozart (Serenata per a cordes núm.13, Petita Serenata Nocturna; Concert per a piano núm. 12 en la major, i simfonia núm. 40 en sol menor). I s’estrenarà Polonesa en do menor, una composició del mateix Andreas.

PREU: 18, 14, 8 i 4 euros anticipada; 20, 16, 10 i 6 euros a taquilla el dia del concert.
Venda anticipada AQUÍ