Miguel Ángel Nalda obrirà “Tertúlies entre fotògrafs”: un nou cicle de trobades entre els amants de la imatge a Besalú

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de la Vila Comtal de Besalú s’inicia un espai obert per compartir la passió, la inquietud i el treball en equip. Un espai que pretén enriquir i posa en valor el món de la fotografia.

L’associació fotogràfica Besalux serà l’encarregada de tirar endavant aquest projecte que neix a la Garrotxa. Una associació que ja ha organitzat diferents exposicions fotogràfiques col•lectives per ajudar a fotògrafs amateurs a mostrar el seu treball al costat de fotògrafs consagrats, com ara, Julián Martín Cuesta i Esteve Serra.

“Tertúlies entre fotògrafs” es presenta en un format de trobades que es realitzaran de forma periòdica i que tindran lloc a Can Tenas de Besalú.

Un punt de reunió en el que l’únic requisit és ser sensible a aquest art. Un ambient distés, un indret on poder expressar-se i pensat per aprendre i amarar-se de la experiència de tot el grup del que, a més, podran sortir iniciatives que busquen unir i enfortir aquest sector professional.

Miguel Ángel Nalda serà el primer fotògraf convidat. Nalda va començar la seva activitat professional l’any 1986. Des de llavors ha estat reconegut i és guanyador de diferents concursos arreu del món: USA, França, Moscou, Londres, Nueva York, Suècia, Índia, Espanya, etc Un treball personal que també ha mostrat en exposicions col•lectives en Barcelona, Nova York, Miami, Bangkok i Paris.

El seu bagatge professional dins del món de la fotografia ha estat principalment en el món de la fotografia publicitària. Sota la seva mirada han passat actrius i models com ara Ana García Siñeriz, Judith Mascó, Elena Anaya o Julianne Moore, entre altres.

Aquesta primera trobada es realitzarà el proper dilluns, 9 d’abril a les 20h en Can Tenas (c/ Portalet, 7) de Besalú davant de la Sala Gòtica del municipi.

Foto: Miguel Ángel Nalda