Millores a l’entorn de la Cala Marquesa

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Àrea de Medi Ambient ha dut a terme, durant els dos darrers mesos, la millora d’un sector de l’entorn de la Cala Marquesa, a Aigua Xelida amb l’objectiu de fer més accessible, segur i agradable el trànsit per un tram de corriol que discorre proper a la línia de la costa.

cami-cala-marquesa

En primer lloc es s’ha efectuat una aclarida del sotabosc, per facilitar la visibilitat del camí, el traçat del qual s’havia desdibuixat a causa del creixement de la vegetació. També s’ha senyalitzat el recorregut amb estaques i en alguns punts propers al penya-segat s’ha instal·lat una barana de fusta.

Durant l’execució dels treballs s’han retirat residus de diferent tipologia que s’han trobat al voltant de l’indret. Principalment, residus que han quedat al descobert una vegada finalitzades les tasques de desbrossament i també abocaments incontrolats de restes de jardineria.

Paral·lelament, s’ha enviat una carta a les cases properes explicant les actuacions efectuades i amb informació sobre la gestió correcta de les restes vegetals i recomanacions d’espècies per a ús en jardineria.

Ajuntament de Palafrugell
Publicat en Premsa Medi Ambient