Mini deixalleries als carrers de Vic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Panells amb bústies per dipositar-hi petits residus d’ús domèstics

image_preview

En els darrers dies s’han instal·lat 5 mini deixalleries als carrers de la ciutat. Aquests mini deixalleries són uns panells que porten incorporades diverses bústies per dipositar-hi petits Residus d’ús domèstics. L’objectiu de les mini deixalleries és donar suport al servei de deixalleria fixa i mòbil de la ciutat; d’aquesta manera permeten acostar la recollida de petits residus especials a la ciutadania, per facilitar una correcta separació dels materials.

En l’interior d’aquests panells hi ha 7 dipòsits que permeten emmagatzemar cada fracció per separat, podent dipositar piles, CDs i DVDs, cartutxos d’impressora, Aparells elèctrics i electrònics de petits format (mòbils,…), bombetes i bateries de mòbil.

De moment se n’han instal·lat 5: a la Rambla del Carme, C/ dels Morató (davant el mercat municipal), C/ Historiador Raimon d’Abadal (davant el Sucre), C/ Francesc Pla el vigatà (davant l’Hospital General) i a la Plaça dels Màrtirs. Es tracta d’una prova pilot i en cas que el grau d’utilització sigui alt, es planteja instal·lar-ne més en altres punts de la ciutat.