Miquel Reverter, alcaldable d’ERC a Castellfollit de la Roca

Comparteix-ho amb els teus amics:

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Castellfollit de la Roca ha escollit Miquel Reverter i Tres com a cap de llista d’aquesta formació política a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Aquesta serà la segona vegada que Miquel Reverter, de 40 anys, encapçala la candidatura republicana a l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca, d’on actualment és el cap de l’oposició.

Reverter ha explicat que ‘el nostre és un projecte transversal i integrador, on hi té cabuda i és obert a tothom’. ‘Volem construir una alternativa capaç de plantejar bé els problemes i plantejar solucions i volem regenerar la política municipal de Castellfollit de la Roca’. ‘La transparència és un valor clau i molt necessari.’

L’alcaldable per ERC, ha remarcat també la importància de treballar des del món municipal pel procés cap a la independència del nostre país. ‘Aquest és un moment històric pel nostre país, i volem viure’l i construir-lo des del municipi’.

Per tercera vegada consecutiva ERC es presenta a les eleccions municipals a Castellfollit de la Roca . En la convocatòria del 2007 va obtenir dos regidors i en la del 2011 en va obtenir tres. En el moment de la proclamació en Reverter va dir, que fa mesos que treballem per oferir una candidatura renovada i seriosa i que estan preparats per a governar Castellfollit de la Roca.

01 Miquel Reverter i Tres