Miquel Reverter optarà de nou a l’alcaldia de Castellfollit de la Roca

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’alcalde del municipi es presenta a la reelecció per seguir treballant en la línia política iniciada ara fa quatre anys.

Foto: Miquel Reverter

L’executiva local d’Esquerra Republicana de Castellfollit de la Roca ha ratificat l’actual batlle Miquel Reverter com el seu candidat a l’alcaldia del poble. Així, Reverter encapçalarà de nou la candidatura del partit republicà al consistori en les eleccions municipals del mes de maig. L’any 2015, la llista d’Esquerra va guanyar amb una àmplia majoria, on va aconseguir 7 dels 9 representants a l’Ajuntament.

Reverter, de 44 anys, comptarà al seu costat amb una barreja de gent implicada i amb experiència. Alguns dels actuals regidors optaran de nou a seguir treballant pel poble, però la llista també incorpora noves cares vinculades amb la vida social de Castellfollit.

El grup enceta ara un període per acabar de definir les línies bàsiques del seu programa de govern, on farà una incidència especial en la participació popular i la transparència. L’equip també procurarà seguir completant balanços econòmics positius, que han permès reduir el deute municipal prop d’un 40% en la seva etapa al capdavant del consistori, sense deixar d’invertir en la millora de Castellfollit.