Molt bona acceptacio de l’activitat amb l’escola de Sant Roc

Comparteix-ho amb els teus amics:

El CTT Olot ha dut a terme recentment una activitat en col·laboració amb l’ Escola de Sant Roc, que ha estat tot un èxit.

Alumnes de 3er de Primària han assistit, a les instal·lacions del Club al Pavelló Municipal d’ Esports a tres jornades d’ aprenentatge del tennis taula de la mà de l’ entrenador del Club Oscar Gallego i l’ entrenadora Anna Verdaguer. Durant els tres dies els alumnes de Sant Roc han descobert i alhora gaudit molt d’ aquest espectacular esport. Tant des del Club com des de l’ Escola s’ ha valorat molt positivament l’ experiència, i el Club està obert a noves col·laboracions amb altres escoles que hi puguin estar interessades.

Anton Kotov no es suficient per batre el quadis Mataró

El jove jugador rus està responent a totes les expectatives creades, i aquest passat diumenge va derrotar a dos jugadors que han jugat en anteriors temporades a Superdivisió, fins i tot amb certa facilitat, i el seu percentatge s’enfila al 90% de victòries. En aquesta ocasió no va ser possible sumar més punts, malgrat el bon fer de Roca i Pommier. La plantilla del Mataró està feta per intentar l’ascens, i el CTT Olot – Gabinet Permar ho va intentar. Després d’ aquesta derrota l’ equip olotí es manté en una meritòria quarta posició.

Gran victòria del SDM

Els que sí van tornar amb una molt treballada victòria del seu desplaçament a Sabadell, per jugar enfront el Club Natació d’aquesta ciutat, van ser Flores, Bahí i Puigmal, que es van fer amb la victòria (3-4) en el doble, on es van imposar als locals.

Els de TDM per la seva part, van tornar de Cardedeu amb una derrota per 4-2.

Comparteix-ho amb els teus amics: