Molt bona acollida de l’obra EL BOSC als Catòlics, en la seva quarta representació a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’obra de teatre dirigida per Xevi Rossell i interpretada per Laia Planella i Anna Aumatell va omplir el Teatre Pere Serrat dels Catòlics. El nombrós públic assistent a la representació va destacar la veritat de les interpretacions i la duresa de la història entre aquestes dues germanes; Adela i Judith, que es retroben en una cabana d’un bosc després d’anys sense saber res l’una de l’altra.

CATOLICS

Malgrat tractar-se del dia de Rams, i de ser la quarta representació (després de la seva estrena a l’Orfeó el passat novembre), el Teatre dels Catòlics es va omplir amb aquesta obra teatral escrita per Daniela Feixas

Tot l’equip que hi ha al darrere; director, actrius i el tècnic Joan Martí, estan molt contents amb l’acollida que han obtingut. Tractant-se d’una història tan dura, més de 400 persones han assistit a les representacions que s’han fet a Olot, un èxit que confirma que el teatre colpidor i punyent també gaudeix de bona audiència.

Anna Aumatell, una de les actrius, destaca que després de les hores d’assaig i dedicació que hi han posat, estan molt satisfets amb el resultats: “veure que has arribat al públic i que els espectadors estan tota l’obra amb una tensió i un silenci palpable, et dóna a entendre que respecten el teu treball i que són conscients que allò que es viu dalt l’escenari és d’una realitat pràcticament creïble”. Amb aquest bon regust de boca, Aumatell recalca que podria ser que el projecte d’ “El Bosc” no s’acabés aquí.

Vídeo: Presentació de ’’El bosc’ de Daniela Feixas a l’Orfeó
[vimeo url=”https://vimeo.com/110878758″ width=”560″ height=”315″]

Comparteix-ho amb els teus amics: