Molt bona experiència d’en Mahamadou Dambelleh Jarra en el Trofeu Internacional Diputació de Barcelona de natació adaptada

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat cap de setmana, 7 i 8 de març, el nedador del C.N. Castellfollit, Mahamadou Dambelleh Jarra, va participar en el Trofeu Internacional “Diputació de Barcelona” de Natació Adaptada, que es va celebrar en les instal·lacions del C.N. Barcelona.

En Mahamadou, el dissabte va nedar la prova de 50 m. esquena i amb un crono de 0:40.22, va aconseguir entrar a la final A absoluta de la prova. En la segona prova nedada, els 50 m. lliures, va aturar el crono en uns excel·lents 0:31.89 i quedant-se molt a prop de poder entrar a la final. També va participar en la prova dels 100 m. papallona, però malgrat nedar-ho molt bé va estar lluny de les posicions de privilegi.

En Mahamadou i el seu entrenador, en Pere Vilà, estaven molt satisfets d’haver participat en aquesta competició pel seu alt nivell esportiu, però sobretot pel bagatge après que de ben segur li ha servit per a futurs èxits.

El Trofeu Internacional “Diputació de Barcelona” de Natació Adaptada arribava enguany a la seva cinquena edició. Un campionat inclusiu que fomenta la competició conjunta de nedadors i nedadores amb discapacitat i sense. Reunint enguany a més de 350 esportistes de tot l’estat, entre els quals hi havia la selecció espanyola de cecs, medallistes paralímpics i també del món.