Molta participació a la FESTA MAJOR DE LA CANYA

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Festa Major de La Canya, celebrada el passat cap de setmana, va donar el tret de sortdia amb el pregò a càrrec d’en JORDI DE Can PORXES, amb una sala plena de gom a gom on es va poder gaudir de l’espectacle d’en Peyu.

Com a novetat i malgrat el mal temps, el dissabte al matí es va fer una trobada gegantera amb la participació de les següents colles: Vallfogona del Ripollès – Vall de Bianya – St.Joan les Fonts – Sant Miquel – Sant Pere de Torelló –Ogassa – Gegantons de la Canya – Almogavers Garrotxins – Ratolins de Bonavista i Trenkabaketes del Pont .

LA CANYA 3

Hi hagué sardanes, coreografies i balls acrobàtics, festa infantil, ball pel jovent, exposició de treballs d’artesania, i partits de futbol…..

La festa es va acabar amb el tradicional concert i ball de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Selvatana a on es vàren elegir l’hereu i la pubilla.

Hereu: ALBERT PAGÈS de 22 anys, administratiu.

Pubilla: LAIA SOBRERROCA de 18 anys , estudiant de 2n de batxillerat.

HEREU PUBILLA

Hi ha hagut molta participació a la majoria dels actes i la comissió ja està planificant la propera festa. Agraeixen a tothom la seva assistència i col.laboració.