Mor un home a Sant Gregori en bolcar amb la retroexcavadora mentre netejava un camp

Comparteix-ho amb els teus amics:

La víctima tenia 49 anys, era veí del municipi i ha quedat atrapat sota la màquina

Un veí de Sant Gregori (Gironès) de 49 anys ha mort a primera hora de la tarda quan ha patit un accident amb una retroexcavadora. La víctima estava netejant un camp amb la màquina quan el vehicle ha bolcat i hi ha quedat atrapat a sota. L’accident ha tingut lloc cap a tres quarts de dues. Un testimoni ha alertat els serveis d’emergència i Mossos d’Esquadra, Bombers i els serveis del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins a la zona. Quan hi han arribat, malauradament, no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima. Seguint els procediments marcats en el cas d’accidents laborals, els fets s’han posat en coneixement del jutjat de guàrdia i el Departament d’Empresa i Ocupació.

L’accident laboral ha tingut lloc cap a tres quarts de dues de la tarda. La víctima, un veí de Sant Gregori de 49 anys, estava netejant un camp proper a una masia del municipi. Per causes que es desconeixen, la màquina ha bolcat i l’home ha quedat atrapat a sota.

Un testimoni que ha presenciat l’accident ha estat qui ha alertat els serveis d’emergència. Fins al lloc s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre dels Bombers i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quan han arribat al camp, però, malauradament no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

Seguint el protocol fixat en aquests casos, l’accident laboral mortal s’ha comunicat al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d’Empresa i Ocupació. ACN Sant Gregori