ACTUALITZACIÓ: Mor un home de 46 anys en un accident laboral a l’empresa Torraspapel de Sant Joan Les Fonts

Torraspapel de Sant Joan Les Fonts
Comparteix-ho amb els teus amics:

La víctima, que és veïna de Sant Joan les Fonts, ha quedat atrapada a l’interior d’una màquina espatllada

Un home de 46 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Joan les Fonts ha mort aquest divendres a primera hora del matí en un accident laboral a l’empresa de Torraspapel de Sant Joan Les Fonts (Garrotxa), segons han informat els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques. Els fets s’han produït a un quart de vuit del matí quan la víctima s’ha introduït a l’interior d’una màquina que s’havia espatllat quan de sobte aquesta s’ha engegat i l’home ha quedat atrapat al seu interior. Quan els serveis mèdics han arribat al lloc, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han treballat amb cinc dotacions, una de les quals és el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials, i el SEM hi ha enviat dues ambulàncies.

(A l’entradeta, s’hi ha afegit l’edat i el veïnatge de la víctima de l’accident, el nombre d’ambulàncies que hi han treballat i el jutjat que s’ha fet càrrec del cas)

L’accident ha tingut lloc a un quart de vuit del matí. El treballador, contractat per l’empresa CTC Externalització, es trobava a les instal·lacions de la fàbrica que Torraspapel té a Sant Joan les Fonts (Garrotxa). La víctima s’ha introduït a l’interior d’una màquina que s’havia espatllat quan de sobte s’ha engegat i l’home ha quedat atrapat al seu interior. Quan els serveis mèdics han arribat al lloc, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Torraspapel va decidir externalitzar el febrer passat el servei relacionat amb els processos acabats de la producció i activitats logístiques i expedicions de la fàbrica de Sant Joan les Fonts a la societat CTC Externalització. Des de llavors, la paperera només té en nòmina els treballadors de la producció de paper. ACN Sant Joan les Fonts

Torraspapel de Sant Joan Les Fonts
Torraspapel de Sant Joan Les Fonts