Mor un motorista en un xoc amb un tràiler en una de les sortides de Girona

ACN L'accident ha tingut lloc en l'encreuament que hi ha en aquesta corba, entre Campdorà i Pont Major
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’accident ha tingut lloc a l’encreuament entre la carretera que porta a Campdorà i l’accés a la pedrera d’en Rubau

Un motorista de 44 anys ha mort aquest dimarts en un xoc amb un tràiler en una de les sortides de Girona. L’accident ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda a l’encreuament que hi ha entre la carretera C-255 i l’accés a la pedrera d’en Rubau. El camió ha trencat a l’esquerra per anar fins a l’empresa i ha estat aleshores quan ha xocat amb el motorista, que circulava en sentit Campdorà. Les rodes del camió han passat per sobre de la víctima, un veí de Girona, que ha quedat estès al mig de la calçada. Fins al lloc s’hi han desplaçat efectius de la Policia Municipal, dels Mossos d’Esquadra, Bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

ACN L'accident ha tingut lloc en l'encreuament que hi ha en aquesta corba, entre Campdorà i Pont Major
ACN L’accident ha tingut lloc en l’encreuament que hi ha en aquesta corba, entre Campdorà i Pont Major

L’accident ha tingut lloc quan faltaven cinc minuts per les tres de la tarda. El camió, un tràiler de gran tonatge, venia de Campdorà per la C-255 i ha trencat a l’esquerra per entrar a la pedrera d’en Rubau, envaint el sentit contrari. Ha estat llavors quan ha tingut lloc el xoc amb la moto, una Suzuki de color negre, que sortia de Girona i circulava en direcció a Campdorà.

El motorista, un home de 44 anys i veí de Girona, ha anat a parar sota les rodes del tràiler i part del camió li ha passat per sobre. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius de la Policia Municipal, que s’han encarregat de fer l’atestat del sinistre, dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La policia ha tallat l’accés a la zona des del barri del Pont Major. Els efectius sanitaris s’han emportat el motorista fins a l’Hospital Josep Trueta, on ja ha arribat sense vida.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=yJh9-RyhVEA&feature=youtu.be” width=”560″ height=”315″]