Mor una dona de 68 anys en una platja de Roses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Amb aquesta ja són 23 les persones que han mort a les platges catalanes en el que portem d’estiu.

Una dona de 68 anys d’edat de nacionalitat espanyola veïna de Roses va morir aquest dimecres al vespre ofegada a la platja Nova de Roses (Alt Empordà), a l’alçada de l’avinguda de Rhode 139.

El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís a les 19:04 hores informant d’una persona que s’havia ofegat a la platja, i que l’havien tret inconscient de l’aigua.

Professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi van desplaçar l’helicòpter medicalitzat i una ambulància, van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar a la dona que estava inconscient, que malauradament van ser infructuoses.

En l’emergència també van intervenir la Policia Local, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Guardia Civil, que s’encarreguen d’instruir les diligències corresponents.

La platja Nova de Roses disposa de servei de socorrisme però en el moment dels fets havia finalitzat el servei de vigilància. Durant el dia d’ahir a la platja havia onejat la bandera groga per vent.