Mort un menor en caure d’uns 30 metres d’alçada sobre unes roques a Roses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les 12.04 hores d’aquest migdia, que una persona s’havia precipitat des d’uns 30 metres d’alçada sobre les roques a la zona dels Romaguers, entre Cala Montjoi i la Punta de la Ferrera, a Roses. Es tracta d’una zona on no s’hi pot accedir per terra.

Fins al lloc s’han desplaçat dues dotacions i l’helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) dels Bombers de la Generalitat. També s’hi han traslladat dues ambulàncies i psicòlegs del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i una embarcació de Salvamento Marítimo.

Una embarcació particular ha traslladat els primers efectius de Bombers fins a la zona de l’accident i han realitzat les primeres maniobres de reanimació. Posteriorment, l’helicòpter amb els efectius dels GRAE i del GEM han fet el rescat del ferit, un menor de 13 anys, i l’han portat amb l’helicòpter, en estat molt crític, fins a la cala Montjoi on s’ha fet el trànsfert amb l’ambulància del SEM. Els sanitaris l’han traslladat fins al Centre Mèdic del Càmping Cala Montjoi on finalment s’ha certificat la seva mort.