Nacional Catalana: Shum Maçanet / Club Hoquei Olot (0-5)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nacional Catalana: Shum Maçanet / Club Hoquei Olot (0-5)

Club Hoquei Olot – Després de molts mesos sense partits de competició, per fi engega aquesta nova temporada de Nacional Catalana 20/21. Nosaltres amb poques novetats a la plantilla, la baixa d’en Roger Saladrigues i la incorporació de l’Aniol Mangas provinent de l’OKLliga i amb la continuïtat de tota la resta de la plantilla i la del tècnic Jordi Costa.

La cosa no podia començar millor, tres punts sumats a fora de casa i deixar la porteria a zero. El conjunt olotí ha fet una gran primera part, en la qual ha estat molt superior al rival i s’ha distanciat en el marcador amb tres gols, obra d’en Tomàs Marcé, en Ferran Sacrest i en Marc Prat. La segona meitat ha estat més igualada tot i no quedar reflectit en el marcador, ja que el Shum ha disposat de diverses ocasions, sigui de falta directa o de penal, per tornar a posar-se dins el partit però un gran Guillem Raurell sota pals olotins ho ha aturat tot i llavors amb el quart gol olotí d’en Marc Prat i el cinquè d’en Nil Rodríguez han sentenciat el matx.

Important primera victòria per començar la temporada i agafar confiança en una temporada incerta. De moment anem partit a partit i ja veurem què ens proporciona el futur. El proper dissabte a 3/4 de vuit del vespre tornem a jugar contra el Shum, aquesta vegada a casa. Aquesta és una de les novetats d’enguany, els dos partits contra un mateix rival seran seguits, una a fora i l’altre a casa.

Han jugat: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c), Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Marc Prat, Ferran Sacrest, Nil Rodríguez, Maties Reixach i Aniol Mangas.

Entrenador: Jordi Costa