Nacional Catalana. Tercer partit del play-off d’ascens. F.B. Barcelona Lassa “B” / C. Hoquei Olot (3-1)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Arribats a aquestes alçades de competició i amb la gran millora que ha fet aquest equip, anant de menys a més, el que hi havia abans de jugar el tercer partit era satisfacció i il·lusió.

Satisfacció per haver complert els objectius i il·lusió per plantar-se a les semifinals. L’afició olotina era conscient de tot això i va fer un gran desplaçament a Barcelona, va estar al costat de l’equip durant tot el partit i al final va acomiadar els jugadors i l’entrenador amb una forta ovació com a premi i reconeixement per tot el que han fet aquesta temporada, malgrat perdre aquesta eliminatòria per 2 a 1.

Pel que fa al partit dir que l’equip blaugrana va fer valer el factor pista a favor, van tenir més possessió de la bola i el domini del partit però els olotins van disposar de diverses ocasions de gol que podien haver canviat el signe del partit sobretot en la segona meitat. El Barça va pressionar molt a l’Olot des de l’inici i això va fer que a l’equip li costés trobar-se còmode. Els locals es van avançar en el marcador en el tram final del primer temps i van arribar al descans amb aquest avantatge.

En la segona meitat l’equip olotí dirigit per en Miquel Ràfols va millorar i va tenir més oportunitats, en el minut tres en Lluc Jiménez marcava de penal l’empat a u i partit d’aquí els dos conjunts es van entregar per desfer l’empat. Al cap de poc, gol anul·lat a l’Olot, ocasions per cada banda, emoció creixent a mesura que passava el temps i a deu minuts per acabar el partit, el Barça va marcar el seu segon gol. Els olotins ho van seguir intentant fins al final amb totes les seves ganes però no va poder ser, en l’últim minut l’Olot va treure el porter per tenir un jugador més de pista i el Barça va robar una bola i va fer el tercer gol a porteria buida.

En fi, felicitar al F.C. Barcelona per seguir endavant i també felicitar als jugadors i cos tècnic olotins per fer una eliminatòria molt competida, per la seva actitud, la seva entrega i caure dignament davant d’un bon equip. El Club Hoquei Olot i la plantilla del primer equip volen agrair a tots els aficionats que es van desplaçar a Barcelona per fer costat a l’equip, i també a tota la gent que ha vingut als partits jugats a Olot durant aquesta temporada. Moltíssimes gràcies a Tothom!!

Van jugar: Pau Flores (p), Bernat Grauvilardell (p), Adrià Piera (c), Lluc Jiménez (1), Tomàs Marcé, Roger Saladrigues, Nil Rodríguez, Joan Mangas, Ferran Sacrest i Elias Càceres.

Entrenador: Miquel Ràfols.

Info i foto: C.H. Olot