Nan Oliveras campió de Catalunya SUB23 de duatló a Castellfollit de la Roca

Comparteix-ho amb els teus amics:

El triatleta olotí del Fasttriatlón Nan Oliveras continua amb la seva bona preparació a una setmana de començar la temporada de triatlons internacionals.

Oliveras partia com a principal favorit per revalidar la victòria de la temporada passada al Duatló de la Garrotxa i no ha fallat. L’olotí ha sortit a afrontar els primers 5 km de carrera a peu a un alt ritme que l’ha distanciat ràpidament de la resta de participants, i ha anat augmentant el seu avantatge km a km fins a arribar a la primera transició amb 47″ respecte dels perseguidors.

Després d’una ràpida transició ha sortit a afrontar en solitari els 20 km de ciclisme, on ha pogut controlar i regular la distància respecte del grup que s’ha format, per arribar a la segona transició i iniciar els últims 2,5 km de carrera a peu, i imposar-se a meta amb 45″ respecte del segon classificat.

Aquesta prova li ha servit per acabar de preparar la que serà la primera prova important de la temporada, la Copa del Món de Mooloolaba (Austràlia), on es trobarà amb els millors especialistes mundials (Mario Mola, que encapçala actualment el Mundial, Joao Pereira, Irving Oerez, Kyle Jones…) per aconseguir sumar els primers punts pel Rànquing Mundial de la temporada.

Cc5Bg96WwAAOFHK

Foto: @NanOliveras