Nan Oliveras es corona en la mitja distància guanyant la 33a edició del triatló de Zarautz al país Basc

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou podi de Nan Oliveras al país Basc

L’olotí Nan Oliveras, que afrontava amb la d’ahir la seva tercera carrera de mitja distància després del Challenge Salou i Challenge de Mogán Gran Canària, s’ha imposat a la línia de meta davant Eneko Llanos i Ander Okamika amb un temps de 3:53:32.

L’actual company d’entrenament de Jan Frodeno va decidir en pretemporada aquest any fer el salt a la mitja distància, després d’estar dos anys fora sense poder competir.

El circuit de Zarautz Triatloia es caracteritza per un dels circuits més durs en el segment de bicicleta i pels més de 40.000 aficionats que animen al triatló.

Oliveras va sortir de l’aigua en una 4a posició, i ja en el segment de bici es van ajuntar amb el màxim favorit Eneko Llanos (el guanyador d’11 edicions).

L’última volta del circuit de bici on es pujava al famós Muro de Aia amb un desnivell superior al 20%, Oliveras va poder aguantar els atacs de Eneko Llanas.

Arribat tots junts a la segona transició, Oliveras, un dels millors especialistes en el tram a peu del Triatló mundial, es posicionava com un gran candidat a la victòria.

El triatleta Olotí no va donar opció als seus rivals escapant-se ja des dels seus primers metres i anar augmentant el seu avantatge fins a arribar a meta amb 40 segons d’avantatge del segon classificat Eneko Llanos i més de 2 minuts de Ander Okamika.

D’aquesta manera, Oliveras s’emporta la seva primera Txapela en el seu debut en el mític Triatló de Zarautz.