Nova data per al Football 4 Out Players, un torneig diferent de futbol on cada gol penalitza el contrari

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Unió Esportiva Castellfollit organitza aquest torneig per tal de recaptar fons per avançar cap al somni d’instal·lar gespa artificial al seu camp

Castellfollit de la Roca viurà un nou esdeveniment esportiu abans d’arrencar l’estiu: és el Football 4 Out Players, un torneig inèdit a la demarcació de Girona. Serà el proper dissabte 20 de juliol a partir de les 09.30h, a les instal·lacions del camp d’Argelaguer.

El Football 4 Out Players es caracteritza per partits molt ràpids entre equips de quatre jugadors, d’una durada de 10 minuts amb dues parts de cinc minuts cada una. Les porteries són d’un metre d’alçada i un metre amb 25 centímetres de llargada, amb planxes que rodegen el perímetre per fer rebotar la pilota. Per tant, és un torneig sense porters, amb àrees semicirculars de tres metres respecte l’eix de la meta, on ningú pot accedir-hi a dins. Però el principal tret distintiu de la competició és l’eliminació d’un futbolista de l’equip rival per cada gol que s’anoti. El terreny de joc fa trenta metres de llarg per 20 d’amplada.

MÉS INFO I INSCRIPCIONS AQUÍ

Recaptar diners per una gespa artificial

La Unió Esportiva Castellfollit organitza aquest torneig per tal de recaptar fons per avançar cap al somni d’instal·lar gespa artificial al seu camp, actualment l’únic que queda de sorra de la Garrotxa i un dels darrers de Catalunya. Per tal d’aconseguir el màxim de participació, fixada en 32 equips d’almenys cinc jugadors per combinat, s’han previst premis econòmics de 1.500 euros en metàl·lic pels vencedors (sempre que es compleixin les previsions d’equips participants).