Neix el primer banc d’òvuls de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

La voluntat d’OXX bank és poder oferir un servei únic a la província i cobrir l’augment de demanda d’òvuls de qualitat.

Neix a Girona el primer banc d’óvuls de la ciutat, amb la voluntat de ser un referent a tota la província i de donar servei tant a la resta de Catalunya com a Europa. El projecte neix impulsat per l’augment de la demanda d’ vuls de qualitat en els darrers anys.

Voler tenir fills més tard fa que augmenti la demanda d’óvuls

La mitjana d’edat en que es té el primer fill, a Catalunya, és als 33 anys. Aix  fa que cada vegada sigui més necessari recórrer a tècniques de reproducció assistida. Com afirmar el dr. Àngel Rocas, director i fundador d’OXX bank, “moltes parelles arriben a la clínica amb una mitjana de 35-40 anys i moltes dones tenen la reserva ovàrica molt disminuïda. La seva única oportunitat de ser mares és recorrent als  vuls d’una dona més jove”.

Aquesta tendència social ha fet que ens els últims anys la demanda d’óvuls hagi crescut. És en aquest context que OXX bank neix per fer més fàcil a totes les dones la possibilitat de ser mares.

Òvuls de màxima qualitat gràcies als avenços tecnol gics

Des de fa pocs anys, les noves tècniques de congelació permeten conservar els  vuls en condicions  óptimes. Aix  fa que avui en dia tinguem a la nostra disposició  vuls de màxima qualitat. Així, es garanteix uns resultats excel·lents i es disminueix la taxa d’avortaments espontanis.

Tota la reserva ovàrica d’OXX bank prové de donacions. Per mitjà de tècniques avançades i d’una congelació a -196 graus aconseguim oferir ov cits de màxima qualitat.

La vitrificació d’óvuls, una forma de preservar la fertilitat

Una de les tendències que també està a l’alça és la congelació dels óvuls d’aquelles dones que vulguin preservar la seva fertilitat. Aquesta tècnica permet que una dona pugui allargar la seva capacitat reproductiva congelant els seus  óvuls en un moment  ptim.

OXX bank és especialista en la congelació d’óvuls amb aquesta finalitat, que també està indicada per dones que s’hagin de sotmetre a tractaments oncol gics i vulguin ser mares en un futur.