VÍDEO: Neix el Trailsacabra, el repte de creuar el Collsacabra, 5 municipis i 3 comarques

Comparteix-ho amb els teus amics:

La primera edició serà l’1 d’octubre amb sortida a Amer i arribada a Tavertet.

La cursa es podrà disputar en format individual o per equips, amb un recorregut lineal de 45km i +2.900m. A més també hi ha la modalitat Trailvertet, una circular de 13Km i +1.000m amb arribada i sortida a Tavertet que es podrà fer caminant o corrents.

El recorregut passarà per indrets amagats, cascades, cingleres, racons de somni i panoràmiques espectaculars. Un territori desconegut que atrapa, llegenda de bandolers.

El Trailsacabra recorrerà el Parc Natural de les Guilleries Savassona y el Collsacabra. Un territori freqüentat per bandolers durant el segle XVII. El més popular de tots i conegut com a Joan de Serrallonga, tenia, ell i la seva banda, un bon sortit d’amagatalls i corrilols per on escapar-se. Mort el bandoler, neix la llegenda. Una llegenda que es va anar popularitzant i incrementant durant els anys posteriors a la seva decapitació, i que avui en dia encara segueix viva.

Aquesta nova prova esportiva, “Terra de bandolers”, amb les seves 3 modalitats: Trailsacabra, Teamsacabra i Trailvertet; t’ofereixen la possibilitat de recórrer aquest territori ple d’amagatalls i racons secrets. Ara, tu també pots entrar a formar part de la llegenda formant part d’aquesta primera edició.

L’1 octubre es celebrarà la primera edició per a la qual ja hi ha un bon nombre d’inscrits i els organitzadors esperen esgotar inscripcions abans del tancament.

La modalitat reina és la batejada com a Trailsacabra, lineal, individual i amb 45Km +2.900m. Un autèntic repte per creuar tot el territori de punta a punta.

Els organitzadors també han creat la modalitat Teamsacabra, amb el mateix recorregut que l’anterior però podent-se completar amb equips de 2 a 4 participants que poden córrer junts simultàniament o per relleus. El recorregut s’ha dividit amb 4 trams d’uns 10Km i hi ha 3 punts de transició on cada equip podrà fer els relleus. Cada equip pot dissenyar la seva pròpia estratègia, inclús decidir-la durant la cursa.

Finalment, hi ha la modalitat circular, la Trailvertet, amb sortida i arribada a Tavertet. Un total de 13Km amb +1.000m d’autèntic vertígen.