Neix una marxa cicloturista amb un recorregut íntegre per La Cerdanya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja està obert el període d’inscripcions per a dues rutes de 128 i 200 km amb inici i final a Alp-La Molina

La primera marxa cicloturista amb un recorregut íntegre per les carreteres de La Cerdanya ja està escalfant motors i des de l’1 d’abril està obert el primer període d’inscripció, amb preu especial. La marxa es diu La Cerdanya Cycle Tour, i el proper 4 de setembre celebrarà la seva primera edició a través de la comarca de La Cerdanya, tant por el vessant catalana com a per la francesa.

La Cerdanya Cycle Tour planteja dos espectaculars recorreguts -amb inici i final a Alp-La Molina-, per una de les zones més agradables per practicar el ciclisme a Catalunya. La ruta “Endurance”, pels més experimentats i atrevits, consta de 200 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu acumulat de 4.026 metres. Recorre la vall amb ascensions com Lles de Cerdanya, La Molina i, en el seu pas por La Cerdanya francesa, les pujades a Font Romeu, Coll de la Llosa, Coll de la Creu i Les Angles. Por la seva part, la ruta “Sport”, de 128 quilòmetres i 2.277 metres de desnivell positiu comparteix bona part del recorregut de la marxa llarga però amb dues ascensions només i un perfil més assequible per als participants.

Les inscripcions ja es poden realitzar-se a través de la pàgina web de la marxa: www.lacerdanyacycletour.com. Els preus de la inscripció són els següents:

• Fins al 30 de juny: 40 €
• Fins al 31 de juliol: 45 €
• Després del 31 de juliol: 50 €

Els inscrits que no estiguin federats hauran d’abonar 10 € més por la llicència d’un dia. Els participants, fins a un límit màxim d’1.000 inscrits, rebran un exclusiu mallot commemoratiu, i disposaran entre d’altres serveis amb la possibilitat de fer entrenaments previs a la zona, massatgistes, assistència mecànica i lloguer de bicicletes de gamma alta.

A la web oficial de la marxa es troben actualitzats tots els detalls de La Cerdanya Cycle Tour, que també té activats diversos perfils a les xarxes socials per estar en constant contacte amb els aficionats a la bici.

CartelCCTA3_cat

Facebook: https://www.facebook.com/lacerdanyacycletour
Twitter: https://twitter.com/CerdanyaCycle
Instagram: @lacerdanyacycletour