Neix Socium.cat, un mercat virtual que elimina intermediaris entre els petits productors catalans i el consumidor

ACN L'impulsor de Socium.cat, Oriol Rey, a la seu de la Fundació Onyar mirant com fan la pasta fresca que vendran a través de Socium.cat
Comparteix-ho amb els teus amics:

Els sibarites i amants dels productes de proximitat (sobretot, els qui viuen a ciutat) compten des d’avui amb un web que els farà la vida més fàcil. És Socium.cat, un mercat 2.0 de l’alimentació a Catalunya que posa en contacte petits productors amb consumidors, reduint a la mínima expressió els intermediaris que sovint s’enduen gran part dels beneficis. Impulsada per un jove emprenedor, Socium.cat entra en xarxa amb més de 600 productes (làctics, embotits, olis, vins, etc.). Per una banda, la plataforma assegura al consumidor la qualitat que aporta el territori; i per l’altra, permet que el productor fixi preus i li garanteix que el 70% dels diners de les vendes aniran directes a la seva butxaca.

ACN L'impulsor de Socium.cat, Oriol Rey, a la seu de la Fundació Onyar mirant com fan la pasta fresca que vendran a través de Socium.cat
ACN L’impulsor de Socium.cat, Oriol Rey, a la seu de la Fundació Onyar mirant com fan la pasta fresca que vendran a través de Socium.cat