Avui dilluns, No és un vial, tornarà a tallar la via amb una marxa lenta de protesta sota el lema “On és la variant d’Olot?”

Comparteix-ho amb els teus amics:

No és un vial, tornarà a tallar la via per tercera vegada amb una marxa de protesta sota el lema “On és la variant d’Olot?”

Aquest dilluns 26 d’agost a la tarda la Plataforma “No és un vial, és un carrer” engega la tercera acció per fer palesa la urgència d’iniciar les obres de la variant d’Olot. Es tallarà la via amb una marxa reivindicativa de protesta amb el lema “On és la Variant d’Olot?”, i d’una manera ben garrotxina: amb un manifest cantat composta per l’ocasió, “Les corrandes del Vial d’Olot”. La marxa es desenvoluparà en un dels trams més perjudicats per la manca d’aquesta infraestructura com és l’Avinguda Sant Jordi al seu pas pel barri de Sant Cristòfol-Mas Bernat. Tall i manifestació tindran lloc just el dia previ a la primera reunió de la Comissió Variant, convocada per l’Ajuntament l’endemà.

També la plataforma continuarà insistint en l’aplicació de mesures que millorin la qualitat de vida dels veïns afectats, fins que no arribin les esperades obres.

Segons la plataforma, els veïns del recorregut “No és un vial” entre la Solfa i Can Tresserras, i per extensió tots els olotins i olotines, estem farts d’escoltar promeses i demores en l’execució d’aquesta infraestructura tan necessària per a la ciutat des que es va obrir el Túnel de Bracons fa més de 10 anys.

La concentració tindrà lloc el dilluns 26 d’agost a les 19 h davant del semàfor de la benzinera que fa cruïlla amb la carretera de Santa Pau (Av. Sant Jordi/carrer Volcà Pujalós), on es farà una explicació del perquè som allà i de com es desenvoluparan les actuacions que es duran a terme durant la manifestació.

Imagen