No et quedis el canvi

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació de Comerciants i Càritas Garrotxa impulsen la sisena edició d’aquesta campanya dins les activitats de la Fira de la Primavera. Aquest divendres també es podran començar a veure els muntatges florals de l’Emprimavera’t a dotze espais del centre d’Olot.

Per sisè any consecutiu, l’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa promouen conjuntament la campanya “No et quedis el canvi”. La iniciativa compta amb el suport i col•laboració de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot que es fa càrrec de l’elaboració del cartell i participa activament de l’activitat de Primer de Maig.

Continuant amb la dinàmica dels últims any, l’Associació de Comerciants compra 150 guardioles de terrissa i l’Escola Municipal d’Expressió s’encarrega del disseny del cartell. Els alumnes de dues escoles de primària de la ciutat i comarca (Escola Petit Plançó i Escola Bisaroques), han fet la pintada de prop d’un centenar de guardioles. El dia 1 de maig, a partir de les 11h i a la plaça Major, es farà l’acte públic de la pintada de la resta de guardioles que no s’hagin pintat des de les escoles.

Una vegada pintades, les guardioles es repartiran a diferents botigues del centre d’Olot. Hi seran fins al 30 de maig perquè tothom qui vulgui pugui dipositar-hi l’aportació que consideri oportuna. La primera setmana de juny es farà la trencada de les guardioles a les escoles on s’hagin pintat. Els diners recollits es destinaran íntegrament als programes comunitaris (d’integració social -Ubuntu i Grups d’Apoderament- i de formació -Tallers d’Acollida Lingüística i Cultural- de Càritas Garrotxa