Noel Alimentària, a través de la Fundació Albert Bosch, entrega 43.000€ a la Vall d’Hebron per a la lluita contra el càncer infantil

La Fundació Albert Bosch i Els Amics de les Arts amb l’equip de doctors de Vall d’Hebron
Comparteix-ho amb els teus amics:

Noel Alimentària, a través de la Fundació garrotxina Albert Bosch, ha fet entrega aquest matí a la Vall d’Hebron, de 43.508€ recaptats durant el 2014, destinats a la lluita contra el càncer infantil. La recaptació prové dels dos concerts protagonitzats per Els Amics de les Arts a la zona de la Garrotxa i del Vallès Occidental, juntament amb els beneficis obtinguts a la 1a edició de l’Ultra Trail Trepitja Garrotxa.

La Fundació Albert Bosch i Els Amics de les Arts amb l’equip de doctors de Vall d’Hebron
La Fundació Albert Bosch i Els Amics de les Arts amb l’equip de doctors de Vall d’Hebron

L’èxit de convocatòria del concert solidari que Els Amics de les Arts i la Fundació Bosch van organitzar el passat mes de juliol a Olot, va animar al grup català i a la Fundació a tornar-se a retrobar al desembre al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Aquest vegada, el tradicional concert de Nadal del grup, va anar destinat a la Fundació i a la seva causa, la investigació de malalties infantils.

A banda dels concerts, la Fundació de Noel Alimentària va organitzar, juntament amb el Centre Excursionista d’Olot, la primera cursa d’ultra resistència de l’Alta Garrotxa. L’Ultra Trail Trepitja Garrotxa, destinat a esportistes amb afany de superació personal, recorria l’Alta Garrotxa a través d’un itinerari de 112km o, una versió més reduïda, de 63km. Amb un total de 80 participants, la cursa va recaptar més de 5.650€ per a la investigació de malalties infantils.

La Fundació Albert Bosch es va conceptualitzar per poder obrir noves línies de treball que contribuïssin a millorar la qualitat de vida dels nens afectats per diferents malalties i les seves famílies. Des de fa 10 anys, la Fundació col·labora estretament amb l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona en 3 línies d’investigació: la cirurgia fetal, la recerca en càncer infantil i les malalties rares, com el lupus eritematós.

Comparteix-ho amb els teus amics: