Notícies d’escacs del cap de setamana

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge es va disputar la copa gironina a lloret amb la participació de 21 equips de la província. Aquest torneig es va jugar en equips de 4 jugadors i el ritme ser era de 15 minuts i 5 segons d’increment per jugada. L’Olot A presentà un potent equip però no va poder revalidar el primer lloc del passat any. Finalment, l’Olot A va quedar en cinquè lloc de la classificació general. Jugaren i puntuaren, Triadu (3), Serrat (4,5) Aymerich (3,5) i Sobrerroca (4).

Aquest dimenge començarà l’antic campionat per equips que aquest any ha passat a denominar-se “Lliga Catalana”. Enguany l’Olot ha s’ha reforçat notablement i comença la temporada amb l’aspiració de pujar a divisió d’Honor. El primer diumenge es desplaça a Manresa a jugar amb el Catalonia, un altre dels rivals forts del seu grup.

La resta d’equips juguen a Olot. Hi ha dos equips a primera provincial, dos a segona i dos a tercera, que s’enfrontaran entre ells. Com que fa molt de temps que no es donava aquesta circumstància, s’ha cregut convenient tornar als orígens del club. Aquesta jornada es disputarà al lloc on va néixer el Club Escacs Olot: El Cafè Sport. Per tant convidem a tots els aficionats al joc que vinguin aquest diumenge a veure les 18 partides en les que s’enfrontaran els jugadors olotins.