Nou èxit del palista olotí Arnau Roca, campió del Top Català Juvenil

Comparteix-ho amb els teus amics:

Arnau Roca. el jove jugador del CTT Olot – Ammerländer, en el seu darrer any en la categoria juvenil, aconsegueix l’èxit en cadascun dels campionats en què participa.

En aquesta ocasió, es va desplaçar el passat cap de setmana a Les Borges Blanques per tal de participar en el TOP Català juvenil, on s’apleguen els millors vuit palistes. És una competició molt dura, físicament i mentalment, donat que en una sola jornada, juguen tots contra tots, i per tant disputen un total de set enfrontaments, tots ells d’alta nivell d’exigència. L’Arnau va completar un molt bon campionat, i va ser l’únic jugador amb un balanç de cinc victòries i solament dues derrotes, que el va situar al punt més alt del podi. Va aconseguir dues victòries per 3-0, dues per 3-1 i solament una per 3-2 davant Xavier Casadevall dels Lluïsos de Gràcia que va quedar segon. El tercer classificat, Adrià Fernández del Badalona va ser un dels dos jugadors que es va imposar al jugador olotí. La igualtat va ser extrema, i fins a cinc dels vuit jugadors, van acabar amb un balanç de quatre victòries i tres derrotes. Arnau Roca va jugar a un gran nivell i està arrodonint una temporada extraordinària. Ara ja es podrà centrar en la preparació als Campionats d’Espanya a Antequera.

Jordi Tor segon i Dani Pons tercer al memorial Jordi castells

En la seva preparació per a la fase d’ascens a Segona Nacional, que afrontaran aquests propers 5 i 6 de Maig, els dos palistes olotins van tenir una excel·lent participació en aquest torneig. A Pons se li va escapar jugar la final per ben poc, perdent davant Jordi Dot del Torelló, jugador de Primera Nacional, i aquest mateix jugador es va imposar a Jordi Tor a la final. Bons resultats que de ben segur els aniran bé de cara a aquest repte de pujar l’equip de Tercera a Segona Nacional.

Info i fotos: Club Tenis de Taula Olot