Nou èxit del Wins Clinic a les instal·lacions del C.W. ANGLÈS

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat 26 de juliol es va realitzar una nova edició del Wins Clinic a les instal·lacions del C.W. ANGLÈS amb presència Gironina.

Joan Albella, Gerard Reixach i David Rodríguez són els responsables dels campus de waterpolo WINS CLINIC. Es tracta d’un esdeveniment de 4 dies on més de 40 inscrits, nens i nenes, provinents de tot l’estat espanyol gaudeixen del waterpolo en estat pur (aquest any va comptar amb la presència de 3 jugadors d’Irlanda). El Clínic Wins aporta als waterpolistes inscrits entrenaments de qualitat, especifics, xerrades relacionades amb l’esport, activitats de lleure, jocs… Aquest any i com sempre va comptar amb col·laboradors de renom dintre del món del waterpolo nacional, en aquesta edició foren l’actual entrenador i responsable femení de l’Alcorcón, Víctor Picorelli, i l’entrenadora de la selecció basca de base Aitziber Ortega. Cal destacar també la participació de l’empresa Bewolfish que va donar una xerrada de nutrició als joves waterpolistes o l’aportació del psicòleg esportiu Enric Parnau, amb una gran ponència sobre l’esforç i la motivació en l’esportista.

El Wins és un Clinic de waterpolo que any rere any segueix creixent i que fins i tot ha tingut edicions a nivell internacional, Rabat, Chile, Porto… La proposta dels responsables i entrenadors gironins agrada i motiva cada any més a la gent del waterpolo de base. Esport que novament torna a estar de moda. El Wins és sinonim de diversió i aprenentatge.