Nou trampeig de visó americà al riu Brugent de Sant Feliu de Pallerols

Comparteix-ho amb els teus amics:

Gràcies a informacions i testimonis d’alguns veïns del poble que havien vist visons americans pel nostre municipi, aquesta setmana s’ha portat a terme a Sant Feliu, una operació de trampeig al riu Brugent en la que s’ha pogut capturar algun exemplar de visó a mericà.

Departament OAC – Aquesta actuació ha estat a càrrec dels Pluvials de l’empresa pública Forestal Catalana S.A amb la col·laboració del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Des de l’any passat s’estan portant a terme vàries actuacions al nostre municipi pel control i extinció d’aquesta espècie.

El visó americà és una espècie invasora molt nociva per a les espècies autòctones i en pot arribar a provocar l’eliminació en les zones que domina. Es tracta d’un animal molt voraç que està a la llista dels animals més nocius del planeta. Aquest visó menja molt de peix i moltes cries d’ànec coll verd.

Gràcies a aquestes actuacions ha augmentat considerablement la població d’ànec coll verd i també de peixos (barbs i truites) que habiten al riu Brugent de Sant Feliu de Pallerols.

Comparteix-ho amb els teus amics: