Nou vehicle d’emergències de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha incorporat un nou vehicle tot terreny de gran potència, un Land Rover Defender, amb capacitat d’actuació en situacions d’emergències (inundacions o nevades, per exemple), destinat a la Unitat de Medi Natural, complementant així la tasca desenvolupada per les dues motos de muntanya de la unitat. El model ofereix capacitat d’adaptació, resistència i fiabilitat, fruit d’un disseny robust amb tracció permanent a les quatre rodes amb diferencial central.

328365b4dbe4c75cbdbd88f3cb43706d_L

També incorpora una defensa frontal amb cabrestant (amb un cable de 38 metres que activat amb un motor elèctric pot arrossegar fins a 4.310 quilos), protectors en els llums frontals i posteriors, i bola fixe per a remolcs; i s’hi ha invertit un partida pressupostària de 41.300 euros.

D’aquesta manera s’amplia el parc mòbil de la Policia Local, que també disposa de tres cotxes patrulla –tipus 4×4- de la Unitat de Suport al Territori. Un quart automòbil, de carrosseria familiar, juntament amb dues motos escúter, es destinen a la Unitat de Prevenció i Atenció a la Víctima; i dues motos de carretera formen la Unitat de Trànsit. A l’estiu també s’incorporen al conjunt de vehicles dues bicicletes i un embarcació per a l’àrea de vigilància marítima i costanera, També disposa de dos cotxes més de suport, sense retolacions exteriors identificadores.

Ajuntament de Castell-Platja d’Aro