Nous cursos de teatre i expressió oral per a adults a càrrec d’Anna Aumatell

Comparteix-ho amb els teus amics:

El teatre ajuda a desenvolupar l’expressió corporal i verbal, l’agilitat mental, fomenta la creativitat i la seguretat en un mateix.

Aquests són alguns dels avantatges i beneficis que es poden descobrir als cursos de teatre que l’Escola Municipal d’Expressió torna a oferir a partir de l’octubre, a càrrec de l’actriu Anna Aumatell. En total s’oferiran tres cursos diferents:

Improvisació i Teatre; un curs trimestral adreçat a les persones que no tenen cap experiència prèvia i volen introduir-se al món del teatre partint de la base de la improvisació, un espai on sortir de la rutina, trencar tabús i riure molt. Les sessions seran els dimarts de 18h a 20h d’octubre a desembre de 2021.

L’art de parlar bé en públic; un curs de dos mesos dirigit als que volen perdre la vergonya a l’hora de parlar en públic, sessions destinades a millorar bàsicament la oratòria i l’expressió davant els altres aprenent mètodes per transformar les emocions negatives en eines de creixement personal. El curs es farà tots els dijous, d’octubre i novembre de 2021, de 16:30h a 18h.

Creació d’una comèdia; un taller anual pels que ja tenen experiència i volen endinsar-se al món de la creació pròpia. L’alumnat viurà en primera persona tots els passos que cal seguir per presentar una obra teatral, des de la idea principal, la improvisació d’esquetxos, la dramatúrgia i la preparació escènica fins a la posada en escena final, que tindrà lloc durant el mes de juny.

Les sessions són els dijous de 18:30h a 20:30h d’octubre de 2021 a juny de 2022.

Tots els cursos es faran al Teatre Principal d’Olot i les matrícules s’obren del 13 al 26 de setembre a emeolot.cat o presencialment a la secretaria de l’escola, de dilluns a divendres de 16 h a 19 h.

Comparteix-ho amb els teus amics: