Nous tallers intensius de teatre i parlar en públic a càrrec d’Anna Aumatell

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nous tallers intensius de teatre i parlar en públic a càrrec d’Anna Aumatell

El teatre ajuda a desenvolupar l’expressió corporal i verbal, l’agilitat mental, fomenta la creativitat i la seguretat en un mateix. Aquests són alguns dels avantatges i beneficis que es poden descobrir als tallers intensius que l’Escola Municipal d’Expressió programa durant el mes de març, a càrrec de l’actriu Anna Aumatell.

Dos tallers intensius adreçats a adults, de tres hores de durada, en un entorn totalment participatiu i integrador. Els cursos es realitzaràn el diumenge 15 de març a la sala d’assaig de l’Escola Municipal d’Expressió en horari de matí o tarda segons la temàtica escollida. En cada sessió hi ha inclosa una pausa-refrigeri amb productes de proximitat.

El primer taller està enfocat a millorar l’expressió oral a través d’un intensiu que porta per títol Aprendre a parlar bé en públic, que es realitzarà el diumenge 15 de març al matí; d’11h a 14h. Saber parlar davant d’un públic, bé sigui davant d’una persona o davant de mil, és una competència molt valorada actualment en l’àmbit laboral i social. Tothom pot aprendre a expressar-se bé i sense por en públic. Mostrarem trucs per millorar l’oratòria a través de tècniques escèniques bàsiques i exercicis enfocats a l’art de parlar en públic, desenvolupant la comunicació i l’expressió en general.

El segon curs serà sobre Teatre i Improvisació i tindrà lloc el mateix diumenge 15 de març a la tarda, de 17h a 20h. Es tracta d’una sessió per a tots els que vulguin fer un tast del món de la improvisació i l’humor a través del teatre, aprenent a despertar la seva creativitat. No cal tenir experiència en arts escèniques per participar al taller.

Comparteix-ho amb els teus amics: