Nova edició del Nadal Esportiu a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Àrea d’Esports, organitza una nova edició del Nadal Esportiu d’Olot per aquestes festes nadalenques, un casal multiesportiu dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys que es portarà a terme del 27 al 31 de desembre.

Del 27 al 31 de desembre, els assistents podran gaudir d’un munt d’activitats esportives tals com handbol, voleibol, bàsquet, patinatge o escalada amb l’objectiu de potenciar les seves habilitats motrius i coordinació, amb la voluntat de promocionar l’esport entre el jovent. Els infants s’agruparan en funció de la seva edat i, de 9 a 13 h i, seguint la línia d’anteriors edicions, el casal esportiu està enfocat a què els infants puguin practicar tota mena de disciplines.

Des del dilluns 29 de novembre i fins al 12 de desembre, els interessats poden inscriure’s. Per apuntar-se poden fer-ho apropant-se a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situades al Pavelló d’Esports de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (Av. República Argentina, 8) de 10 a 14 h. El casal està dirigit per a infants nascuts entre el 2017 i el 2010.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEMs disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament.

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc complirà i estarà subjecte a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 i de les mesures de seguretat.