Nova edició del Taller de teatre Pic Pic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de l’èxit dels últims tallers de teatre, la Companyia ha decidit programar-ne un altre pel proper dissabte 16 d’abril de 17 a 19:30h a l’Antiga Consistorial de Batet

L’objectiu principal d’aquests tallers és fer un tastet del món de la improvisació, perdre la vergonya i reforçar el fet de parlar en públic. Cada any la Companyia pretén programar un taller de teatre a l’hivern (destinat a La Marató), un a la primavera i un a l’estiu.

pic pic

A través d’exercicis teatrals i improvisació s’aconsegueix crear un clima idoni per treure manies, confiar en un mateix i passar a l’escenari.

Com en altres edicions, hi pot participar qui vulgui a partir de dotze anys, hagi fet o no teatre. Tots aquells que ja hi han participat asseguren que és una molt bona teràpia del riure! El preu del taller és de dotze euros i van íntegrament destinats a l’atrezzo de la nova obra Pic Pic que s’estrenarà el proper hivern.

Les inscripcions ja estan obertes a www.lacompanyiapicpic.cat o enviant un correu a teatre@lacompanyiapicpic.cat. El taller té places limitades, no us el podeu perdre!