Nova edició d’OLOT DIBUIXA

Comparteix-ho amb els teus amics:

En el marc de la 59a edició de la Fira del Dibuix d’Olot, proposem una altra edició d’OLOT DIBUIXA, un projecte en col·laboració amb d’altres persones i entitats de la ciutat. Pressuposem que la majoria de ciutadans no són conscients de les possibilitats creatives que proporciona el dibuix. Sota el lema ”Jo tampoc sé dibuixar!” pretenem animar a tothom a guixar. El dibuix no és exclusiu d’artistes, facilita la comprensió de tot tipus de sabers, ordena el pensament, esquematitza i fa comprendre.

Per aquesta raó presentem OLOT DIBUIXA que convida persones de totes les edats i habilitats a celebrar el dibuix com a mitjà d’expressió i creativitat. Us oferim tallers on tothom pot participar (en família, sol, acompanyat, en parella…) per a dibuixar de manera lliure i espontània. OLOT DIBUIXA és, sobretot, obert a totes les edats.

La novetat d’enguany és la Fira del petit dibuix, per a artistes de 6 a 16 anys d’edat on l’única condició és que els dibuixos no siguin més gran d’un DIN A4. També creiem que no n’hi ha prou en saber fer, cal saber mirar. Tan important és realitzar dibuixos com entendre’ls. Per això, proposem l’última pel·lícula d’un dels més grans directors de cinema d’animació, Hayao Miyasaki, The wind rises. Alhora, la OLOT DIBUIXA esdevé un punt de trobada, integrador i d’intercanvi entre el pensament i el món. Hem convidat durant el cap de setmana reconegudes persones de diferents disciplines (pintors, escultors, arquitectes, dissenyadors, mestres, fotògrafs…), que utilitzen el dibuix habitualment, a realitzar esbossos pels carrers i places del centre de la ciutat.

00105102014

Comparteix-ho amb els teus amics: