Nova escala per accedir a la zona dels blísters al costat del Molí Fondo

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant dos mesos i mig s’ha estat treballant en l’adequació de l’accés a la zona dels blísters, just al costat de la resclosa del Molí Fondo.

El nou traçat de l’escala fa que l’accés sigui molt més còmode per a tothom i pretén posar en valor la singularitat geològica de’aquest espai monumental inèdit a l’Europa continental.

L’escala s’ha realitzat amb pedres volcàniques i adaptant-se a la topografia natural del terreny, per tal d’integrar-se al màxim amb l’entorn. Té dues parts diferenciades: la part superior de l’escala està feta amb diverses tramades d’escalons regulars i, en canvi, la part inferior és feta d’escales enrampades que segueixen un traçat sinuós i irregular.

El finançament de l’obra està realitzat a través de la partida d’inversions sostenibles i mitjançant un pla d’ocupació. El disseny i l’execució de l’obra s’ha realitzat treballant conjuntament amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a partir d’un estudi detallat de l’indret, pel seu valor geològic, paisatgístic i històric.

Comparteix-ho amb els teus amics: