Nova fase del Pla d’Asfalts d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat el plec de clàusules per a la contractació d’una segona fase d’obres de conservació i millora de les infraestructura viària de diversos carrers de la ciutat.

Amb els 51.000 euros de pressupost d’aquesta fase, aquest any s’hauran destinat prop de 300.000 euros a actuacions de millora als diferents barris de la ciutat.

A la Junta de Govern Local d’aquest dijous s’ha aprovat una nova fase del Pla d’Asfalts d’Olot que té per objectiu millorar i renovar diverses calçades, ferms i voreres de la ciutat. A la sessió d’aquest matí s’ha acordat el plec de clàusules administratives particulars que regiran la contractació, mitjançant procediment obert simplificat, de les obres de conservació i millora de la infraestructura viària de diversos carrers de la ciutat (fase 2) i la convocatòria de licitació.

En aquesta segona fase, el Pla d’Asfalts contempla la millora de la calçada de carrers com el  Gòdua i la plaça Rosella, el carrer Bernat Vilar, Barretina, Cadaqués i Esparg, a més dels rebaix del pas de vianants i millores de voreres com l’encreuament del carrer Macarnau i Masmitjà. En total, es preveu que s’actuï a un total de 9 sectors de la ciutat de cara als propers mesos.

El pressupost destinat a aquests treballs puja a 51.000 euros i s’afegeix als 244.000 euros que l’Ajuntament d’Olot ja ha destinat aquest any aquesta finalitat. La primera fase del Pla d’Asfalts va començar a principis del mes de setembre i han contemplat l’execució d’una trentena d’actuacions de conservació i millora de ferms, voreres i millora de l’accessibilitat en més d’una trentena de carrers de la ciutat.

En aquests moments s’estan acabant d’ultimar aquestes actuacions que han permès millorar l’estat de carrers com el Domenech Carles, Sant Feliu i Nonet Escubós.