Nova incorporació, una continuïtat i un traspàs en la Unió Esportiva Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La UE Olot arriba a un acord per traspassar Jordi Hostench a l’Elx. La bona temporada i la projecció del lateral garrotxí no ha passat desaparcebuda fa el salt a un equip professional per incorporar-se en un principi al seu equip filial.  La Unió Esportiva Olot i l’Elx han arribat a un acord satisfactori per ambdues parts i trespassa els drets federatius de Jordi Hostench.

El lateral esquerre format al futbol formatiu de l’Escola Pia, va fer el salt a la UEO i després d’un curt al Girona CF va tornar a recalcar a les files del club. El seu últim any de juvenil ja va començar a anar convocat amb el primer equip on va acabar disputant un munt de minuts en el tram final. La següent temporada, ja va formar part de la primera plantilla i sobretot les dues últimes campanyes ha estat un fix a les alineacions. Tant la temporada passada amb el títol de Tercera Divisió i l’ascens com aquests darrera a 2aB ha estat el jugador amb més minuts acumulats.

David Màrquez, 8a incorporació de la UEO 14/15
El. Club segueix apostant per joves amb projecció, Màrquez ocupara plaça sub-23 (nascut al 92) pot ocupar les fues posicions de banda dreta, lateral o interior. David Màrquez arriba a la UEO per crèixer i fer un pas endavant en la seva carrera futbolística. Provinent del Santboià, Màrquez començarà la seva etapa en el futbol semi-professional. Les dues últimes temporades també ha jugat a la selecció catalana amateur, on ha aconseguit la Copa Regions, així que ja ha coincidit amb alguns dels seus futurs companys com Carlos, David López o el recent incorporat Enric Gallego.

image2

Coro: qualitat assegurada per dues temporades més
El davanter de Vilassar de Mar vestirà la samarreta vermella com a mínim dues campanyes més. Un jugador clau en el primer any de la UEO a la categoria de bronze. En la seva primera temporada a la capital de la Garrotxa “Coro” ha aconseguit les seves millors xifres com a professional, 13 gols en 36 partits, més de 3000 minuts jugats, ocupant la banda esquerre i sent un fixe a les alineacions d’Arnau Sala. Provinent de l’Hospitalet, Coro va arribar per ser un jugador important de l’equip però també de la fategoria, les estadístiques no enganyen. Un jugador amb experiència i molta inteligència dins el terreny de joc que aquest any complirà amb la seva desena temporada a 2aB.

La continuïtat de Coro dues temporades asseguren qualitat i reforcen el projecte ambiciós de la UEO, igual que Coro: Carlos i Wilfred també van signar per dues campanyes.