Nova marquesina per esperar el bus a la Canya i nova rampa a l’Escola Municipal de Belles Arts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nova marquesina per esperar el bus a la Canya i nova rampa a l’Escola Municipal de Belles Arts

Segueixen les millores a diferents punts del terme municipal de Sant Joan les Fonts, responent a les demandes que la ciutadania fa arribar al consistori. En aquest sentit, s’ha instal·lat al nucli de la Canya una nova marquesina per esperar l’autobús. Aquesta millora està pensada sobretot per a mainada que agafa el transport escolar i no tenia cap mena de refugi per inclemències meteorològiques mentre l’esperava. Això afectava tant els dies de pluja o vent, com també quan el sol apretava.

En la celebració del ‘Quedem a la Plaça’ feta abans de l’aturada per la pandèmia a la Plaça de la Canya de l’1 d’Octubre, aquesta és una demanda que familiars van posar a sobre de la taula i ara s’ha pogut resoldre per part de l’Ajuntament.

D’altra banda, una altra petició que havia arribat a l’Ajuntament passava per la millora dels accessos a les dependències de l’Escola Municipal de Belles Arts. Ara s’ha fet una rampa que en fa més fàcil la mobilitat i elimina un petit esglaó just davant de la porta d’accés. Una actuació feta per la Brigada Municipal i que s’havia demanat reiteradament.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: