Nova programació del L’IDEAL-OJG

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ideal-OJG ja ha publicat la programació d’activitats per a joves de 12 a 30 anys per aquest trimestre que comença.

Com cada trimestre, l’Ideal-OJG proposa al jovent de la comarca una programació d’activitats completa i variada. La d’aquest trimestre conté diverses novetats, i es fa una clara aposta per diversificar i arribar al públic jove de totes les edats.

Com a novetats, destaquen els cicles de dansa i percussió africana, un monogràfic de Body Paint a càrrec de l’artista Janina Bach, un taller de serigrafia de samarretes de la mà dels creadors de Carallot i un taller d’iniciació al Clown a càrrec de Jordi Planella.

L’Ideal–OJG col·laborarà amb el festival Lluèrnia essent un punt d’inscripció i captació de joves voluntaris, ja sigui per al festival en general o per a alguna sorpresa que s’està preparant. També es col·laborarà amb el festival SISMOGRAF 2017 a partir de la creació d’un grup de dansa jove que podrà actuar al proper festival. La voluntat de l’Ideal–OJG és intentar que els joves coneguin, participin i s’impliquin en tots els actes i esdeveniments socials i culturals de la ciutat i de la comarca.

També, i com a novetat es farà el primer Mercat d’intercanvi d’aparells tecnològics, on es podrà oferir qualsevol aparell, que funcioni, i intercanviar-lo amb altres participants a la jornada.

Es mantenen tallers consolidats com el de cuina o el projecte d’aprenentatge bidireccional entre joves de 1er de Batxillerat i joves de 1r i 2n d’ESO on els primers
fan suport i ajuden als joves estudiants d’ESO a afrontar els continguts acadèmics i a adquirir bons hàbits d’estudi.

Pel que fa referència a les activitats del Pressupost Participatiu jove, la majoria es realitzaran en aquests darrers mesos de l’any, per tal de tenir-ho tot enllestit i realitzat per encarar la següent assemblea l’any vinent.

A banda de les activitats, l’Oficina Jove de la Garrotxa és un espai obert, d’estudi, de trobada.. s’hi expedeixen els diferents carnets juvenils, hi ha el servei de Tarda Jove, s’hi realitza assessorament juvenil personalitzat, es gestiona el servei d’informació juvenil itinerant als instituts (IPUNT), es disposa d’aula d’informàtica per fer treballs o consultar informació, xarxa wifi i també d’un servei de préstec de llibres i DVD’s amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Marià Vayreda d’Olot. Des de l’Ideal-OJG recorden que qualsevol jove o grup de joves que vulguin organitzar algun acte o esdeveniment, fer propostes, o bé traslladar-nos crítiques i/o preocupacions, ho poden fer acostant-se a l’Oficina Jove o bé a traves de les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram (@lidealojg) o al Whatsapp 627534145.

ideal_ojg