Nova victòria de Nan Oliveras a Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

El triatleta olotí del Where is the limit, Nan Oliveras, s’ha imposat en la segona edició del Duatló de Girona sobre distància Sprint (5 km carrera a peu, 20 km bici, 2,5 km carrera a peu) que comptava amb 300 participants.

Ja des del primer dels 5 km a peu, Oliveras juntament amb Genís Grau (Prat Triatló), han imposat un fort ritme que els ha permès agafar uns metres d’avantatge que han anat ampliant fins a arribar a la primera transició amb més de mig minut de marge sobre un grup de 4 duatletes.

11079397_10153136818307114_2130563223_n

Ja en el dur segment ciclista, els dos triatletes garrotxins han ampliat una mica l’avantatge respecte als seus perseguidors, i en els darrers quilòmetres Nan Oliveras ha augmentat el ritme i ha deixat enrere Genís Grau per arribar a la segona transició amb uns segons de marge.

Finalment, als últims 2,5 km, ha pogut augmentar encara més la distància, imposant-se a meta amb 36” d’avantatge sobre Genís Grau i 1 min sobre el tercer classificat, Isam Mounir.

D’aquesta manera, l’olotí posa fi a la seva preparació en duatlons, guanyant als tres duatlons on ha participat (Banyoles, Garrotxa i Girona) per centrar-se ja en la temporada de triatlons.

“Ha sigut una carrera dura però que he gaudit molt, sobretot en el circuit de bici amb un desnivell bastant important”

Comparteix-ho amb els teus amics: