Noves aturades dels treballadors de TV3

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’assemblea de treballadors de TV3 ha anunciat que des de la setmana que ve, hi haurà aturades parcials de 10 minuts dins dels Telenotícies, de forma alterna entre el TNM i el TNV, i també d’igual durada en l’emissió en directe d’Els Matins i del programa Divendres, també amb caràcter altern.

tre_457

Igualment, es convocarà una vaga de dues hores durant l’emissió del partit de futbol de final de la Champions, el 24 de maig, i amb motiu del debat entre els candidats a les eleccions europees prepararem una filera de recepció per fer avinent als representants polítics que per complir la seva missió de servei, TV3 necessita estabilitat laboral i condicions salarials justes, sense les quals la conflictivitat pot perdurar durant mesos.

D’altra banda, els treballadors han celebrat conjuntament la retirada de l’externalització del Departament Comercial, al qual s’han oposat frontalment des del primer dia els treballadors de l’àrea, el Comitè d’empresa i el conjunt de la plantilla. El Comitè ha concretat una proposta de mobilitzacions per reforçar la posició dels representants dels treballadors.

e-noticies.cat