Noves mesures sanitàries i de seguretat al mercat setmanal dels dilluns a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

A causa del nou paquet de mesures marcades pel Govern de la Generalitat, es crearà un circuit d’entrada i sortida i agents de la Policia Municipal vetllaran per al seu compliment

D’acord amb el nou paquet de mesures marcades pel Govern de la Generalitat per frenar l’expansió de la COVID-19, l’Ajuntament d’Olot ha actualitzat les mesures de seguretat pel que fa al mercat setmanal dels dilluns.

En aquest sentit i seguint les línies marcades per part de les autoritats sanitàries i del Govern, s’han establert un seguit d’indicacions per controlar aforaments, evitar possibles aglomeracions i contagis de coronavirus.

Per una banda, els voluntaris de Protecció Civil i agents de la Policia Municipal d’Olot tornaran a controlar els accessos i el flux d’assistents al mercat setmanal amb tanques d’entrada i sortida.

Per altra banda, es demana a la ciutadania que mantingui en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 metres, porti obligatòriament mascareta i respecti el circuit i els torns d’espera. Sobretot, es demana que únicament estiguin al mercat el temps imprescindible per a realitzar les compres. En aquest sentit, també serà necessari l’ús de gel hidroalcohòlic per garantir la seguretat sanitària a tot l’espai.

A l’hora de comprar, totes les parades comptaran amb cintes i elements de seguretat per evitar les aglomeracions i s’ha marcat que cada treballador només puguin atendre una persona.