Noves queixes dels veïns del Pla de Dalt, aquesta vegada relacionada amb el servei d’escombraries

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou email de denúncia veïnal al Pla de Dalt, aquesta vegada relacionada amb el servei d’escombraries

Email denuncia:

Després d’enviar un comunicat a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament d’Olot, fa un any, la resposta va ser que la recollida selectiva de deixalles així com la del contenidor general es feia en dies alterns i jo els comentava que hi havia dies que era impossible tirar la brossa, em van dir que posarien més contenidors, que mai han arribat…

Vaig fer diverses trucades al Sigma i em van dir que eren conscients de la problemàtica, però que no donaven l’abast…

Ara tenen els sants pebrots de posar un cartell on es mostren les sancions per deixar la brossa fora dels contenidors… Us envio unes fotografies per preguntar als responsables que em diguin, a quin contenidor he de posar la brossa i que no em multin?

NOTA: L’autor/a de la denúncia ha demanat no difondre el seu nom.

Queixa rebuda a la nostra redacció per email: elgarrotxi.cat@gmail.com

Galeria fotografica de l’autor: