Núria Payola rep la medalla de plata del Comitè Olímpic Espanyol (COE) i Gemma Carnero és premiada des de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme

Comparteix-ho amb els teus amics:

Núria Payola rep la medalla de plata del Comitè Olímpic Espanyol (COE) i Gemma Carnero és premiada des de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme per la seva trajectòria en el món del Salvament esportiu i en la seva basant educativa.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Còrdova el 3r congrés del CIPREA on s’ha dut a terme l’entrega de premis, ja sigui pel COE o per la RFESS.

Dues garrotxines han estat premiades, Núria Payola per la seva medalla d’or en l’Europeu del 2019 a Itàlia. L’hi ha fet entrega del premi Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol.
La seva entrenadora, Gemma Carnero, també ha estat guardonada per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme per la seva aportació, més de trenta anys , al salvament i socorrisme esportiu i educatiu. L’hi ha fet entrega del seu premi la presidenta de la RFESS Isabel García Sans.
Enhorabona a totes dues.