O caixa o faixa…

Comparteix-ho amb els teus amics:

En aquesta xerrada August Gil Matamala i Josep-Maria Terricabras ens explicaran quins són els passos que ha de seguir el govern en el camí de la independència de Catalunya, què s’ha de negociar amb Espanya i Europa, quina feina han de fer els eurodiputats i perquè és necessari continuar treballant en el pla B de l’ANC “signa 1 vot per la independència”.

August Gil Matamala
Advocat català, té una llarga i prestigiosa trajectòria en l’àmbit de la defensa i extensió dels Drets Humans. És membre de l’ANC.
Entre el 1960 i el 1975 va defensar en judici militants de Comissions Obreres i a independentistes catalans de Terra Lliure. S’ha mostrat partidari d’una sortida negociada al contenciós basc i en la lluita contra ETA, raó per la qual ha estat sovint atacat per alguns mitjans de comunicació.
El 13 d’octubre de 2012 va tancar la llista de la CUP-Alternativa d’esquerres per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012 juntament amb el futbolista Oleguer Preses i l’escriptor Julià de Jòdar.[
El 17 d’octubre de 2013 va presentar juntament amb Santiago Vidal, Magda Oranich i Pep Cruanyes la segona fase de la campanya “SIGNA 1 VOT PER LA INDEPENDÈNCIA” que ha d’arribar a tot el país els dies 11 i 12 de gener de 2014.

JOSEP-MARIA TERRICABRAS
Llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona, es va doctorar en Filosofia i Ciències de l’educació per la Universitat de Barcelona i per la Universitat de Münster (Alemanya).
A l’any 1995 va ingressar com a membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans. Actualment és catedràtic de Filosofia a la Universitat de Girona, especialista en filosofia contemporània i a on dirigeix la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani. És l’introductor als Països Catalans del projecte Filosofia 6/18 (Philosophy for children). També ha dirigit l’actualització del Diccionari de filosofia, del filòsof barceloní Josep Ferreter i Mora.
És membre de la Societat Catalana de Filosofia. La majoria de les seves publicacions estan dedicades a temes de filosofia del llenguatge, lògica, teoria del coneixement i ètica. És assessor de la Revista de Catalunya i president del Comitè de Seguiment de la Declaració Universal de Drets Lingüístics i membre de l’ANC.
Políticament, va tancar la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya per la demarcació de Girona com a independent a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012. Enguany encapçalarà la llista d’ERC com a candidat independent a les eleccions al Parlament Europeu de 2014.

Din A4 imprimir caixa o faixa

SIGNA-UN-VOT-DEF-11