Obert el VII Concurs de dibuix infantil sobre Pessebres Vivents 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

Federació de Pessebres Vivents de Catalunya ha obert les bases per participar en el VII Concurs de dibuix infantil sobre Pessebres Vivents 2019, on tots els nens i nenes poden participar. Recordeu que a la Garrotxa en pocs dies se celebrarà el Pessebre vivent de Santa Pau i el de Joanetes. Consulteu dies i horaris aquí.

Bases

  1. Podran participar-hi tots els nens i les nenes que tinguin entre 6 i 12 anys, en dues categories: A: de 1r a 3r de primària. B: de 4t a 6è de primària.
  2. El dibuix es farà en un full blanc tamany din-A4 en orientació vertical.
  3. La temàtica serà una imatge i/o escena d’un pessebre vivent. No hi pot sortir cap mena de text.
  4. La tècnica serà lliure: llapis, ceres, aquarel·les, …
  5. Cada dibuix ha de dur al revers del full les següents dades: Nom i cognoms, edat, curs, adreça i població de l’autor. Telèfon i correu electrònic familiar de contacte. Si la participació s’ha fet a nivell escolar, nom de l’escola. Llegiu la política de privacitat i protecció de dades a www.pessebresvivents.cat

  6. Els dibuixos originals (no s’acceptaran fotocòpies) s’han d’enviar abans del 12 de gener de 2020 a l’adreça postal: Concurs de dibuix Pessebres Vivents de Catalunya. c/ Les Creus, 41 08980 Sant Feliu de Llobregat
  1. S’atorgaran 3 premis per categoria: un primer, un segon i un tercer. Tots els premis rebran unes invitacions per assistir a qualsevol dels pessebres vivents de la FPVC durant la temporada 2020-2021. A més a més, els obsequis que faciliten els patrocinadors. Finalment, un dels premiats, si la FPVC ho troba adient, serà la imatge corporativa de la FPVC durant la temporada 2020-2021 i es podrà publicar en qualsevol suport o mitjà de comunicació que la FPVC cregui necessari.
  2. El veredicte es farà públic a la nostra plana web: www.pessebresvivents.cat a partir del 2 de febrer de 2020. El veredicte del jurat és inapel·lable. L’entrega de premis es realitzarà durant el mes de febrer.
  3. Els dibuixos participants passaran a ser propietat de la FPVC.
  4. La participació en aquest concurs significa la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.