Oberta la convocatòria per a la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals

Des d’ara i fins al 30 de setembre del 2018 es poden presentar els projectes que volen optar a la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals.

La beca està dotada amb 4.500 euros i vol fomentar la recerca a l’entorn de la Garrotxa. Poden optar a les beques els projectes inèdits d’investigació sobre determinats aspectes de la comarca de la Garrotxa. A la beca Oriol de Bolòs s’hi poden presentar projectes que tractin del medi natural, fixant-se amb la geologia, la zoologia, la botànica i el medi ambient en general.

Els projectes que aspirin a la Beca Oriol de Bolòs s’han de fer arribar al Museu dels Volcans. A part d’un projecte detallat del treball, amb els objectius, la metodologia de la investigació, la previsió de despeses i el calendari previst, també cal aportar les dades personals i currículum vitae dels sol·licitants. El veredicte es farà públic al llarg del mes de novembre.

El jurat de la Beca Oriol de Bolòs 2018 està format per Joan Bach i Plaza, Margarida Castañer i Vivas, Francesc Còrdoba i Monturiol, Lluís Paluzie i Mir i Xavier Viñas i Teixidor.

Descarrega’t les bases de la Beca Oriol de Bolòs 2018.